*niet verkrijgbaar op zaterdagavond
Voorgerechten
TOATJESPAP – vers gepelde garnalen – citrus -sriracha
GARNAALKROKET X2 – gepekelde groentjes – citrus – sriracha
MERGPIJPJE VS STEAK TARTAAR – parmezaan – dragon
Hoofdgerechten
FILET PUR eventueel ook ROSSINI
Brioche – sjalot – pommes pont neuf – gekonfijte rundswangetjes – bordelaise
KALFSZWEZERIK
Jonge wortel – fijne kruiden – spitskool – graantjes mosterd – pommes dauphine
NOORDZEETONG
Slahart – citrus – rollade van knolselder – frisse slaatje met opgelegde groentjes – PP9
Desserts
KAAS
Streekkaasjes afgerijpt door kaasmeester dhr. Crul uit Ruiselede
CARRÉ CONFITUUR
Abrikoos – millefeuille – mascarpone-ijs met citroenverbena – citrus – amandel
DAME BLANCHE
vers afgedraaid vanilleroomijs – kletskop – chocoladesaus – crème Chantilly