TATAKI VAN BONITO TONIJN – dashibouillon – komkommer – sesam
BUIKSPEK DUROC D’OLIVES – miso Teryaki – gerookte aubergine – softshell Krab
ZEETONG – gekonfijte knolselder – grijze garnaal – hollandaise
COQUILLES UIT DIEPPE – aardpeer – saus Albufera – reductie rode kool
KALFSFILET PUR – bordelaise – dragon – peterseliewortel – wintertruffel
PRALINÉMOUSSE – Tonka caramel – hazelnoot – praliné-citrussorbet
*Op zaterdagavond serveren wij enkel het menu*
Proeversmenu 63 euro – menu 4 gangen (zonder + en ++)
Aangepaste wijnen – 27 euro (inclusief dessertwijn)
Marktmenu 78 euro – menu 5 gangen (zonder ++)
Aangepaste wijnen – 35 euro (inclusief dessertwijn)
Menu Terroir 93 euro menu 6 gangen
All-in formule, Champagne, wijnen, water en koffie – 150euro
All-in BOB formule, Champagne, BOB wijnen, water, koffie – 135 euro
All-in formule zonder wijnen, Champagne, water, koffie – 110 euro
Aangepaste wijnen tot en met hoofdgerecht – 43 euro
Aangepaste wijnen BOB tot en met hoofdgerecht – 23 euro
*Op zaterdagavond serveren wij enkel het menu*