Menu Terroir



ZEEBAARS – groene selder – dragon – knolselder in zoutkorst

SKREI HAASJE – saus tom kha kai – ceviche – lente groentjes

SOT-L’Y-LAISSE (kippenoester) (+) – witte asperge – gepocheerd hoeve-eitje – jus cèpes

COQUILLES (++) – strandkrab jus – bloemkool – lava

FILET VAN DUIF – Vadouvan mousseline – kruisdistelzwam – bonbon

RABARBER – blauwe bes – yoghurt – witte chocolade

  

*Op zaterdagavond serveren wij enkel het menu*

Proeversmenu 63 euro  –  menu 4 gangen (zonder + en ++)

Aangepaste wijnen – 27 euro (inclusief dessertwijn)

Marktmenu 78 euro – menu 5 gangen (zonder ++) 

Aangepaste wijnen – 35 euro (inclusief dessertwijn)

Menu Terroir  93 euro   menu 6 gangen 

All-in formule, Champagne, wijnen, water en koffie – 150euro
All-in BOB formule, Champagne, BOB wijnen, water, koffie – 135 euro
All-in formule zonder wijnen, Champagne, water, koffie – 110 euro
Aangepaste wijnen tot en met hoofdgerecht – 43 euro
Aangepaste wijnen BOB tot en met hoofdgerecht – 23 euro

*Op zaterdagavond serveren wij enkel het menu*