ZEEBAARS – groene selder – dragon – knolselder in zoutkorst
SKREI HAASJE – saus tom kha kai – ceviche – lente groentjes
SOT-L’Y-LAISSE (kippenoester) (+) – witte asperge – gepocheerd hoeve-eitje – jus cèpes
COQUILLES (++) – strandkrab jus – bloemkool – lava
FILET VAN DUIF – Vadouvan mousseline – kruisdistelzwam – bonbon
RABARBER – blauwe bes – yoghurt – witte chocolade
*Op zaterdagavond serveren wij enkel het menu*
Proeversmenu 63 euro – menu 4 gangen (zonder + en ++)
Aangepaste wijnen – 27 euro (inclusief dessertwijn)
Marktmenu 78 euro – menu 5 gangen (zonder ++)
Aangepaste wijnen – 35 euro (inclusief dessertwijn)
Menu Terroir 93 euro menu 6 gangen
All-in formule, Champagne, wijnen, water en koffie – 150euro
All-in BOB formule, Champagne, BOB wijnen, water, koffie – 135 euro
All-in formule zonder wijnen, Champagne, water, koffie – 110 euro
Aangepaste wijnen tot en met hoofdgerecht – 43 euro
Aangepaste wijnen BOB tot en met hoofdgerecht – 23 euro
*Op zaterdagavond serveren wij enkel het menu*