4 Hands Diner 14 december

Op zondag 14 december nodigen we je uit voor een uniek culinaire avond bij Tafel10. Samen met een gastchef Jean-Philippe Furnémont van Restaurant KokSurMer.

Met een prachtige score van 14/20 in Gault&Millau slaan deze twee chefs de handen in elkaar voor een uniek culinair avontuur. Samen creëren ze een verrassend 6-gangenmenu waar creativiteit en smaak elkaar ontmoeten. Elke chef zal hierbij trachten u te verrassen met zijn eigen gerecht en signatuur

Plaatsen zijn beperkt, dus reserveren is sterk aangeraden.

Dit is hun 6 -gangen menu – € 175 per persoon
( alles inbegrepen, hapjes, aperitief, wijnen, waters, koffie, koffiegarnituren)

Tomaat – Garnalen – Dashi

Wilde Zeebaars – Beurre Blanc – Poudre d’Or – Vadouvan

Kreeftlasagne – Bisque – Kokos -Groene bonen

Krokante Kalfszwezerik – Prei – Truffel -Vichysoisse

Bonbon van Duif – Foie Gras – Rode Biet – Dragon

Crèmeux van Pinda – Popcorn – Karamel – Dulce de Leche