Traiteur

 

Afhaalmenu 4.5.6 december en 11.12.13 december 

Canneloni van rundstartaar - knolselder - prei olie

kalfsfilet - gratin met truffel - crosnes - savooi - spek

Brownie deluxe : chocolade, citrus

 

Prijs menu 39 euro brood en smout inbegrepen (gerechten apart ook te verkrijgen)

Prijs flesje aangepaste wijn 14 euro

Hapjesbox voor 2 personen 12 euro

Afhalingen op afspraak, bestellingen via info@tafel10.be

Met dank en hopelijk tot gauw!

Team Tafel 10

Kerst en Eindejaarsmenu (52 – 67* euro)

(bestaat uit 2 hapjes, 2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert, koffiegarnituren, brood en smout)

Zeeuwse oesters met dashi en jalapeño
Veggie taco – avocado – parmezaan

 

COQUILLES gemarineerd , gerookte forel, foie, knolselder

GRIET, jus van langoustines, tomaat, basilicum

Anjou Duifje – gebakken foie – brioche – Stroop*

HERTENKALF – Glühweinsaus – aardpeer – veenbes – aardappelmousseline

CHOCOLATE’S BEST meets yuzu

Koffiegarnituren

Kaasplankje – 5 verschillende kazen – notenbroodje – sjalot konfijt Marsala 12 euro pp of kaas ipv dessert: € 7 supplement

AFHAALGERECHTEN AUTOMAAT VERLOVESTRAAT

Hapjes box voor 2 personen : 2x4hapjes

  • Canneloni Serranoham truffel ricotta
  • Foie gras, ajuinkonfijt
  • Gemarineerde Zalm, wakame, wasabi
  • Gerookte forel, bloemkool, pickles

SOEP

       Boschampignonsoep met kaas/bacon toastjes

VOORGERECHT

- Gebakken coquilles met butternut risotto, parmezaan

- Pulled pork, sweet potatoes, chorizo, krokante uitjes, opgelegde groentjes (chefs favoriet !)

HOOFDGERECHT

- Lasagne Tafel10: courgette, tomaat, pompoen, gehakt, mozzarella

- Civet van haas: cevenne ui, gratin, savooi, chantenay worteltjes

- Lotte  : peultjes, curry-kokossaus, aardappelmousseline

- Parelhoenfilet  : saus met morilles, aardappelwedges, wintergroentjes (TOP! )

DESSERT

Biscuit fantasie met citrus crème, duindoornbes en  witte chocolade