Traiteur

TRAITEUR KERST

MAKREEL - fregola sarda - tomaat - grijze garnaal - gepickelde sjalotjes

GEBAKKEN COQUILLES - crème aardpeer - champignon de paris - tonka  (extra gerecht voor de 4 gangen )

PARELHOEN FILET - butternut - chutney witloof - zwammetjes - fine champagne - gratin bataat

KERSTWHITIE - mokka - crème au beurre - rood fruit

 

* Prijs:  39 euro 3 gangen  - 59  euro ALL-IN (met 3 hapjes voor bij het aperitief en koffiegarnituren voor bij de koffie) - 51 euro 4 gangen -

* vanaf een bestelling van 6 personen ALL-IN bieden wij u een fles bubbels aan 

* aangepaste wijnen per gang per gerecht : +- 12 euro per fles

 

TRAITEUR NIEUWJAAR

TERRINE VAN FOIE - pain d'épices - vijg - chutney abrikoos

GEBAKKEN COQUILLES - fine champagne - champignon de paris - truffel (extra gerecht voor de 4 gangen )

HINDE FILET - glühwein - kweepeer - pastinaak - zwammetjes - gratin bataat

BROWNIE DE LUXE

 

* Prijs:  39 euro 3 gangen  - 59  euro ALL-IN (met 3 hapjes voor bij het aperitief en koffiegarnituren voor bij de koffie) - 51 euro 4 gangen -

* vanaf een bestelling van 6 personen ALL-IN bieden wij u een fles bubbels aan 

* aangepaste wijnen per gang per gerecht : +- 12 euro per fles