Menukaart

 

 

 

 

4 gangen menu

* niet inbegrepen

 

5 gangen menu

 

 

 

Zonder wijnen 53 €

Met wijnen 75 €

 

Zonder wijnen 68 €

Met wijnen 95 €

 

Menu Terroir 

Huisgerookte zalm – lavas – gepekelde venkel – zure room

 

Rode poon – artisjok barigoule – chorizo – gekonfijte tomaat – romesco

 

Langoustine –  maltaise saus – bloedsinaas - witte asperge *

 

Angus rib eye – aubergine – girolles - oregano – boterboon – zwarte olijf

 

Rabarber – framboos – vlierbloesem

 

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen  behalve op zondagavond !

 

 

 

 

 

 

 

 

zeewolffilet - beurre blanc van gerookte boter - bloemkool - lamsoor - rouille
19€
Huis gemarineerde zalm - dille – citroenmeringue – brioche – gepekelde sjalot – zure room
19€
Holstein tartaar – hangop – preiolie gerookt – salsa tomaat – postelein
21€
Gebakken coquilles – morilles - hollandaise van champignon - sugarsnaps
23€
noordzeekrab - snijboonjus - karnemelk - ijs van doperwt - groene asperge
19€
kalfs dunne lende - witte asperge - jonge wortel - kalfsjus met zwarte look
32€
Ierse rib eye - lente groentjes - béarnaise saus - verse frietjes
34€
Gebakken kalfszwezerik – groentetuintje – witte asperges – Wostynmosterdsaus – pomme dauphine
35€
Zeetong nr2 gebakken in Devenyns Hoeveboter – groententuintje – aardappelmousseline
35€
Ruisleedse smeus : grijze garnalen – gepocheerd Heidi's hoeve-eitje – aardappelstampers met verse karnemelk – lente ui – hollandaise
27€
Griet – witte asperges – shiitaké - bisque van garnalen – jonge wortel - pomme dauphine
35€
Mango – witte chocolade – meringue – gemarineerde ananas – kokosijs - passievrucht
9€
Assortiment kazen met aangepaste konfijten
13€
Sabayon klassiek met Marsala Cremovo
9€
Huisgemaakt vanille ijs - chocoladesaus Callebaut 811, kletskop
9€
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille ijs
9€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€
gelakt buikspek
7€
Balletjes in tomatensaus
11€
Kabeljauw fishsticks met groententuintje
11€
Kipfilet met appelmoes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€

 

 

Lunch Deluxe

 

 

 

 

's middags op ma, do en vr

(Behalve op feestdagen)

Voor-, Hoofdgerecht en dessert   

25 €

Aangepaste wijnen : 15 €