Menukaart

 

 

 

Proeversmenu 

niet op vrijdag en zaterdagavond

Marktmenu

 

Menu Terroir

 

 

 

3gangen menu : 45 euro

Aangepaste wijn: 15 euro

4 gangen menu : 58 euro

Aangepaste wijn: 22 euro

5 gangen menu : 73 euro

Aangepaste wijn: 29 euro

 

 

menu terroir all in € 115 pp - aperitief, aangepaste wijnen, waters, koffie en garnituren

MENU TERROIR 

BONITO TONIJN – rode biet – foie – soja

KALFSONGLET – Soubisesaus – oude kaas – bloemkool

COQUILLES – eekhoorntjesbrood – butternut - citrus

HINDEFILET – aardpeer – Chantenay wortel – Grand Veneursaus

MANDARIJN – dulce de leche – speculaas – pecannoot

 

OUDEJAAR VIEREN IN TAFEL 10  -  € 135 pp

BUBBELS met hapjes

OESTERS – granny smith – zure room – komkommer

COQUILLES  – gekonfijte tomaatjes – schaaldierenjus – tijmbotersaus

KABELJAUW – ajuin konfijt – truffel – beurre blanc

DUIFJE – sausje van oude port – gieser wildeman peer – citrus

FILET VAN HINDE – specerijensaus – zwammetjes – butternut

DESSERT 'VAN OUD NAAR NIEUW': chocolade – hazelnoot – karamel – petit beurre – coulis

KOFFIE OF THEE MET GARNITUREN

BUBBELS EN VUURWERK op ons tuinterras om middernacht

PRIJS all-in (apero met hapjes, menu, waters, aangepaste dranken, koffie met garnituren, bubbels, vuurwerk): 135 euro/pp

 

 

 

 

BABYKREEFT 1/2 – tijmboter – kreeftenjus – gekonfijte tomaten
23€
SINT JAKOBSVRUCHT – eekhoorntjesbrood - butternut - citrus
22€
BONITO TONIJN - rode biet - soja - foie
18€
KALFSONGLET GEKONFIJT - soubisesaus - oude kaas - bloemkool
20€
TERRINE VAN FOIE – rabarber – vijg – brioche
21€
FILET PUR – groentetuintje – bordelaise – verse frietjes
30€
WILD VAN ONZE JAGER – Grand Veneursaus - jonge wortel - aardpeer
36€
KALFSZWEZERIK – wortel mosterd saus – knolselder - pomme dauphine
34€
HINDEFILET - aardpeer - Chantenay wortel - Grand Veneursaus
30€
GRIET – beurre blanc met soja – peultjes – jonge wortel
35€
NOORDZEETONG – groentetuintje – hoeveboter – gepofte aardappel
38€
MANDARIJN - dulce de leche - speculaas - pecannoot
12€
KAAS - met aangepaste konfijten van Kaasmeester Frederik Crul
13€
MOELLEUX – chocolade – huisgemaakt vanilleroomijs
10€
DAME BLANCHE – huisgemaakt vanilleroomijs – kletskop
10€

 

Kindermenu - € 25 

voor kinderen tot 10j

Voorgerecht

Huisgemaakte garnaalkroket

Hoofdgerecht

Balletjes in tomatensaus met aardappelpuree of frietjes  

Nagerecht

Vanille ijs met slagroom en chocoladesaus

Huisgemaakte garnaalkroket
7€
Balletjes in tomatensaus
11€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€

Lunch -   ’s middags van maandag tem vrijdag – niet op feestdagen 


33 euro -  3 gangen menu lunch                                                                                

 

Lunch Deluxe                                                                                                                                                     

48 euro - 4 gangen menu lunch

 

 

Heeft u maar beperkte tijd om te lunchen ? Gelieve dit te melden bij reservatie of aankomst. Wij houden hier graag rekening mee