Menukaart

Onze traiteur en eindejaarsmenu's kan je online vinden !

 

 

Wild menu

 5 gangen

Proeversmenu 

niet op vrijdag en zaterdagavond

Marktmenu

 

Menu Terroir

 

 

 € 83 Excl. wijnen

3gangen menu : 45 euro

Aangepaste wijn: 15 euro

4 gangen menu : 58 euro

Aangepaste wijn: 22 euro

5 gangen menu : 73 euro

Aangepaste wijn: 29 euro

 

 

Menu Terroir 

KABELJAUW – groene kruiden – gepickelde groentjes – appel

ZEEWOLF (+) – butternut – linzen  – miso

EEKHOORNTJESBROOD (++) – dragon – coquille – zuurdesem

FAZANT – grondwitloof – bataat – beukenzwam

DOYENNE PEER – zoute karamel – praliné – chocolade

 

- Marktmenu is met zeewolf (+)

- Menu Terroir is met zeewolf (+) en eekhoorntjesbrood (++) 

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen

 

Wild Menu

HAAS - pain d’épices – abrikoos – sjalot met krenten

PATRIJS - witloof – fine champagne – butternut

DUIF - gebakken foie – oude Port - kweepeer

HINDE - glühwein - bataat - veenbessen

DOYENNE PEER – zoute karamel – praliné – chocolade

 

De Wildmenu kan enkel gekozen worden door het volledige tafelgezelschap

 

Eindejaarsmenu - nieuwjaarsdagmenu

fijne hapjes met glaasje bubbels

Terrine foie gras – pain d’épices – vijg – abrikoos

Griet – grijze garnaal – witbier saus De Poes – butternut – gomasio

Oesters x 2

Gebakken coquilles – fine champagne – truffel – champignon de Paris

Filet van hert – zwammetjes – Glühwein – kweepeer – pastinaak – nootjes

Kaasbord

Cheesecake – citrus – framboos

Koffie en mignardises

extra glaasje bubbels

menu oudejaar en nieuwjaar : prijs 7 gangen all-in (hapjes, bubbels, koffie, mignardises, waters, wijnen of alcoholvrij alternatief) 135 euro pp

 

 

 

 

 

FRANSE OESTERS N°2 - natuur en/of warm 6 stuks
20€
EEKHOORNTJESBROOD - dragon - coquille - zuurdesem
22€
KABELJAUW - groene kruiden - gepickelde groentjes - appel
19€
TERRINE VAN FOIE - brioche - compote van sjalot - peertje
20€
FILET VAN DUIF - gebakken foie - champignon de paris - truffel
21€
FAZANT - grondwitloof - bataat - beukenzwam
31€
HAAS - schorseneer - veenbes - zoete aardappel
38€
FILET PUR - groentetuintje - bordelaise - verse frietjes
34€
KALFSZWEZERIK - groentetuintje - Wostijnmosterd - pomme dauphine
36€
GRIET - jonge wortel - bisque van grijze garnalen - zwammetjes
35€
NOORDZEETONG - groentetuintje - hoeveboter - aardappelmousseline
37€
DOYENNE PEER - zoute karamel - praliné - chocolade
10€
KAAS - met aangepaste konfijten van Kaasmeester Frederik Crul
13€
MOELLEUX - chocolade - huisgemaakt vanille ijs
10€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€
gelakt buikspek
7€
Balletjes in tomatensaus
11€
Kabeljauw fishsticks met groententuintje
11€
Kipfilet met appelmoes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€

Lunch -   ’s middags van maandag tem vrijdag – niet op feestdagen 


33 euro -  3 gangen menu lunch                                                                                

 

Lunch Deluxe                                                                                                                                                     

48 euro - 4 gangen menu lunch

 

 

Heeft u maar beperkte tijd om te lunchen ? Gelieve dit te melden bij reservatie of aankomst. Wij houden hier graag rekening mee