Menukaart

 

 

 

Wild menu

 5 gangen

 Menu Terroir 4 gangen

* niet inbegrepen

 

Menu Terroir 5 gangen

 

 

 € 83 Excl. wijnen

Zonder wijnen € 53

Met wijnen € 75 

 

Zonder wijnen € 68

Met wijnen € 95

Wild Menu

Terrine van Haas

Pain d’épices – abrikoos – sjalot met krenten

 

Patrijsfilet

Witloof – fine champagne – butternut

 

Filet van duif

Gebakken foie – oude Port - kweepeer

 

Filet van Hert

Girolle – cacao – chutney mergpompoen - pastinaak

 

Vijg

Witte chocolade – bosbes – rode bes

De Wildmenu kan enkel gekozen worden door het volledige tafelgezelschap

Menu Terroir 

 

Schelvis – mosterd - schorseneer - knolselder - citrus

 

Steenbolk – bisque – venkel - mosseltjes

 

Gebakken coquilles – butternut -  gomasio – gerookte beurre blanc*

 

Filet van hert – girolle – cacao – Chantenay wortel – pastinaak – chutney mergpompoen

 

Assortiment kazen van Kaasmeester Frederik Crul ( € 7 -  kaas en wijn € 12)

 

Witte chocolade - vijg - citroenmeringue - cassis - besjes

 

 

 

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen

 

 

 

 

 

 

 

oester n°3 natuur en of met komkommer, sjalot, citrus - 6 stuks
20€
Schelvis – mosterd - schorseneer – knolselder – citrus
19€
Steenbolk – bisque – venkel - mosseltjes
19€
gemarineerde zalm - citrus - sjalot - zure room - brioche
19€
Gebakken coquilles – butternut - gomasio – gerookte beurre blanc
21€
Terrine van foie - brioche – compote van sjalot en marsala - druifjes
20€
Filet van hert – girolle – cacao – Chantenay wortel – pastinaak – chutney mergpompoen
31€
Grijspootpatrijs – witloof – saus Fine Champagne – gekonfijt boutje – knolselder
38€
Filet pur van rund – groentetuintje – bordelaise – verse frietjes
34€
Gebakken kalfszwezerik – groentetuintje – Wostynmosterdsaus – pomme dauphine
36€
Schelvis – wortel mosterd sausje - schorseneer – knolselder – gebrande prei – citrus
32€
Zeetong nr2 gebakken in Devenyns Hoeveboter – groententuintje – aardappelmousseline
35€
Ruisleedse smeus : grijze garnalen – gepocheerd Heidi's hoeve-eitje – aardappelstampers met verse karnemelk – lente ui – hollandaise
27€
Griet - courgette – zwammetjes - bisque van garnalen – jonge wortel - pomme dauphine
35€
Witte chocolade – vijg – citroenmeringue – cassis – besjes
10€
Assortiment kazen met aangepaste konfijten
13€
Sabayon klassiek met Marsala Cremovo
9€
Huisgemaakt vanille ijs - chocoladesaus Callebaut 811, kletskop
9€
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille ijs
9€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€
gelakt buikspek
7€
Balletjes in tomatensaus
11€
Kabeljauw fishsticks met groententuintje
11€
Kipfilet met appelmoes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€

 

 

Lunch Deluxe

 

 

 

 

's middags op ma, do en vr

(Behalve op feestdagen)

Voor-, Hoofdgerecht en dessert   

25 €

Aangepaste wijnen : 15 €