Menukaart

 

Kerst en Eindejaarsmenu (52 – 67* euro)

(bestaat uit 2 hapjes, 2 voorgerechten, hoofdgerecht en dessert)

Zeeuwse oesters met dashi en jalapeño
Veggie taco – avocado – parmezaan

 

COQUILLES gemarineerd , gerookte forel, foie, knolselder

GRIET, jus van langoustines, tomaat, basilicum

Anjou Duifje – gebakken foie – brioche – Stroop*

HERTENKALF – Glühweinsaus – aardpeer – veenbes – aardappelmousseline

CHOCOLATE’S BEST meets yuzu

Koffiegarnituren

Kaasplankje – 5 verschillende kazen – notenbroodje – sjalot konfijt Marsala 12 euro pp of kaas ipv dessert: € 7 supplement

 

 

 

Proeversmenu 

niet op vrijdag- en zaterdagavond

Marktmenu

 

Menu Terroir

 

 

 

3gangen menu : 45 euro

Aangepaste wijn: 15 euro

4 gangen menu : 58 euro

Aangepaste wijn: 22 euro

5 gangen menu : 73 euro

Aangepaste wijn: 29 euro

 

 

GOUDBRASEM CEVICHE – butternut – gomasio – citroenverbena
20€
GEPOCHEERD HOEVE EITJE - heek - beurre blanc met truffel - bloemkool
21€
BUIKSPEK BELGASCONNEVARKEN - coquille - ponzu - warmoes
22€
BABYKREEFT - gekonfijte tomaatjes – beurre blanc met tijm - bisque
24€
OESTERS NATUUR (6 stuks)
18€
ZWARTPOOTKIP FILET - pastinaak - witloof - jus champignon
28€
WILD VAN DE JAGER - zwammetjes - poivradesaus - pastinaak
34€
HOLSTEIN ENTRÊCOTE - bordelaise - winterse groentjes - verse frieten
30€
KALFSZWEZERIK - wortel mosterd saus - zomerse groentjes - pomme dauphine
34€
GRIET – witbier saus De Poes - butternut - radijs - gomasio
35€
NOORDZEETONG – groentetuintje – hoeveboter – pomme dauphine
36€
BABYKREEFT - gekonfijte tomaatjes - beurre blanc met tijm - bisque - verse tagliatelle
36€
FRANGIPANNE VOILÉE - framboos - vanille ijs - bosbes
12€
KAAS - met aangepaste konfijten van Kaasmeester Frederik Crul
13€
MOELLEUX – chocolade – huisgemaakt vanilleroomijs
10€
DAME BLANCHE – huisgemaakt vanilleroomijs – kletskop
10€

 

Kindermenu - € 25 

voor kinderen tot 10j

Voorgerecht

Huisgemaakte garnaalkroket

Hoofdgerecht

Balletjes in tomatensaus met aardappelpuree of frietjes  

Nagerecht

Vanille ijs met slagroom en chocoladesaus

Huisgemaakte garnaalkroket
7€
Balletjes in tomatensaus
11€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€

Lunch -   ’s middags van maandag tem vrijdag – niet op feestdagen 


33 euro -  3 gangen menu lunch                                                                                

 

Lunch Deluxe                                                                                                                                                     

48 euro - 4 gangen menu lunch

 

 

Heeft u maar beperkte tijd om te lunchen ? Gelieve dit te melden bij reservatie of aankomst. Wij houden hier graag rekening mee