Menukaart

 

 

 

 

4 gangen menu

* niet inbegrepen

 

5 gangen menu

 

 

 

Zonder wijnen 53 €

Met wijnen 75 €

 

Zonder wijnen 68 €

Met wijnen 95 €

 

Menu Terroir 

inktvis - courgette - avocado - mozarella - miso

 

gebakken coquille - tomaat - koningskruid - meloen - vadouvan

 

filet van duif - petit gris de Namur - zwarte look - lange peper *

 

parelhoen filet - wortel - ras el hanout - pruimen - couscous - shii také

 

aardbei - yuzu - basilicum - witte chocolade

 

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen  behalve op zondagavond !

 

 

 

 

 

 

 

 

gemarineerde zalm - citrus - sjalot - zure room - brioche
19€
Gamba's met kruidenboter - krokant slaatje
19€
Terrine van foie - brioche – kers - druifjes
20€
gebakken coquille - tomaat - koningskruid - meloen - vadouvan
21€
oester n°3 natuur en of met komkommer, sjalot, citrus - 6 stuks
20€
inktvis - courgette - avocado - buffelricotta - miso
19€
filet van duif - petit gris de Namur - zwarte look - lange peper - groene kruiden
31€
parelhoen filet - wortel - ras el hanout - pruimen - parelcouscous
30€
Filet pur Wit Blauw - zomerse groentjes - bordelaise - verse frietjes
34€
Gebakken kalfszwezerik – groentetuintje – Wostynmosterdsaus – pomme dauphine
35€
Gamba's met kruidenboter - krokant slaatje
29€
Zeetong nr2 gebakken in Devenyns Hoeveboter – groententuintje – aardappelmousseline
35€
Ruisleedse smeus : grijze garnalen – gepocheerd Heidi's hoeve-eitje – aardappelstampers met verse karnemelk – lente ui – hollandaise
27€
Griet - courgette – zwammetjes - bisque van garnalen – jonge wortel - pomme dauphine
35€
aardbei - yuzu - basilicum
10€
Assortiment kazen met aangepaste konfijten
13€
Sabayon klassiek met Marsala Cremovo
9€
Huisgemaakt vanille ijs - chocoladesaus Callebaut 811, kletskop
9€
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille ijs
9€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€
gelakt buikspek
7€
Balletjes in tomatensaus
11€
Kabeljauw fishsticks met groententuintje
11€
Kipfilet met appelmoes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€

 

 

Lunch Deluxe

 

 

 

 

's middags op ma, do en vr

(Behalve op feestdagen)

Voor-, Hoofdgerecht en dessert   

25 €

Aangepaste wijnen : 15 €