Traiteur

Hapjes voor traiteur aan € 2 / stuk :

- warme oester met sausje beurre verte

- zalm licht gerookt, ponzu, radijs, rijstvermicelli

- carpaccio van coquille, limoen, arbequina olijfolie, zure room, komkommer

- grijze garnaal, tomaat, basilicum

- maatjes, granaatappel, sjalot, tuinkruiden

- dim sum van gerookte makreel, kardemon, venkel, dragon

- ossenstaart, aardappelschuim, truffel

- gelakt buikspek, langzaam gegaard

- carpaccio van Wit Blaiuw, parmezaan, rucola

- terrine van foie, abrikoos, brioche, beukenzwam

- rillette van eend, pickles, zure room, truffel

 

 

TRAITEURMENU mei - juni - VALENTIJN (vanaf 39 euro pp)

Kabeljauw gepekeld – paksoi – kardemon – citrus – venkel

Witte asperge – hondshaai – bloemkool – erwt – garnaal – vadouvan  (* 4 gangen)

Kalfs dunne lende – daslook – gebrande sjalot – Marsala – snijboon - gekonfijte aardappel

Matcha thee – citrus madeleine – kers – lychee - nootjes

 

 

* Prijs:  39 euro 3 gangen  - 55 euro ALL-IN (met sharing hapjes voor bij het aperitief en koffiegarnituren voor bij de koffie) - 45 euro 4 gangen -

* vanaf een bestelling van 6 personen ALL-IN bieden wij u een fles bubbels aan 

* aangepaste wijnen per gang per gerecht : +- 12 euro per fles