Menukaart

traiteur - eindejaar

De traiteur menu voor kerst en eindejaar alsook ons eindejaarsmenu staat online !

 

 

 

 

 

 

 

4 gangen menu

* niet inbegrepen

 

5 gangen menu

 

 

 

Zonder wijnen 53 €

Met wijnen 75 €

 

Zonder wijnen 68 €

Met wijnen 95 €

 

Menu Terroir 16  november tot 30 december

 

Makreel - gepofte aubergine - yoghurt - tahindressing -  jonge spinazie - zaatar

 

Vlaswijting - spitskool - selder - Rieslingsaus - peterselie - rouille 

 

Gebakken coquilles - champignoncrème - tonka - truffel - preiolie - kastanje champignon *

 

Filet van Fazant - trompette de mort - gerookte knolselder met jeneverbes - appel - zwarte look - fine Champagne

 

Assortiment kazen van Kaasmeester Frederik Crul ( € 7 -  kaas en wijn € 12) 

 

Café glacé

Chocolade - praliné - yoghurtijs - limoen

 

 

Opmerkingen

- op zaterdag serveren wij enkel het menu Terroir   : dit om een vlotte service te garanderen. alvast bedankt voor uw begrip

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen  behalve op zondagavond !

 

Oudejaarsavond menu  € 125 per persoon - wijnen en waters inbegrepen

Exquise eindejaarshapjes met een glaasje Bubbels 

 

Carpaccio van coquilles – mimosa van granny smith, rode biet – hazelnoot – terrine van foie

 

Zeetong – garnaal – hollandaise – zeekraal – mosseltjes – tomaat

 

Kreeft – beurre vert – algenboter – gerookte witlof – girolles aardappelmousseline

 

Filet van hert – Glühwein – pastinaak – beukenzwam – chutney abrikoos – truffelrisotto

 

Kaas op zijn best ! uitgekozen door Kaasmeester Frederic Crul

 

Macaron – framboos – yuzu – hibiscus – lychee

Koffie met zoetigheid

Glas Crèmant de Bourgogne

Gebakken foie - sjalot met krenten - marsala - briochebrood - relish van peer - vlierbes
23€
Gebakken coquilles - champignoncrème - tonka - truffel - preiolie - kasatanje champignon
23€
Terrine van foie gras – abrikoos - peer – escabèche van beukenzwam – amandel - brioche
23€
Makreel - gepofte aubergine - yoghurt - tahindressing - jonge spinazie - zaatar
19€
Vlaswijting - spitskool - selder - rouille - Rieslingsaus - peterselie
19€
Huis gemarineerde zalm - dille – citroenmeringue – brioche – gepekelde sjalot – zure room
19€
filet van Fazant - trompette de mort - gerookte knolselder met jeneverbes - appel - zwarte look - sherry cream
29€
Hazenrug filet – hazenpepersaus – kroketje van de civet - truffelrisotto – veenbes – knolselder
35€
Ierse rib eye - winterse groentjes - rode wijn saus - verse frietjes
32€
Gebakken Kalfszwezerik – groententuintje – bordelaise – truffelrisotto kroket
35€
Mignonette van ‘t Meikesvlasvarken (Aarsele ) – pickles – fijne boontjes – bloemkool - pomme dauphine
27€
Zeetong - spitskool - selder - peterselie - rouille - Rieslingsaus - pomme dauphine
35€
Ruisleedse smeus - handgepelde grijze garnalen - gepocheerd eitje
27€
Tarbot – jonge wortel - radijs - gomasio - witbiersaus De Poes - aardappelmousseline
35€
Blauwe bes - hangop - limoen - vlierbloesem Witte chocolade - braambes - gerookte melk - yuzu
11€
Assortiment kazen met aangepaste konfijten
13€
Sabayon klassiek met Marsala Cremovo
9€
Huisgemaakt vanille ijs - chocoladesaus Callebaut 811, kletskop
9€
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille ijs
9€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

Balletjes in tomatensaus met aardappelpuree
11€
Kipfilet met appelmoes en frietjes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€
bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€

 

 

Lunch Deluxe

 

 

 

 

's middags op ma, do en vr

(Behalve op feestdagen)

Voor-, Hoofdgerecht en dessert

25 €

Ook mogelijk met aangepaste wijnen : 35 €