Menukaart

--- VALENTIJN ---

Nog een paar plaatsen vrij voor op Valentijnsavond - reserveren kan online als telefonisch

 

 

 

 

4 gangen menu

* niet inbegrepen

 

5 gangen menu

 

 

 

Zonder wijnen 53 €

Met wijnen 75 €

 

Zonder wijnen 68 €

Met wijnen 95 €

 

Menu Terroir vanaf 11 januari

Tartaar van Holstein rund - yoghurt - preiolie

 

Skrei - gekonfijte prei - vadouvan - hollandaise

 

Gebakken coquilles - champignon - aardappelmousse - truffel *
 

Kwartelfilets - eikenzwam - sausje Fine Champagne - boerenkool - vanille

 

Assortiment kazen van Kaasmeester Frederik Crul ( € 7 -  kaas en wijn € 12) 

 

Sweet love dessert

 

Opmerkingen

- wij vragen vanaf 6 personen het menu te nemen  behalve op zondagavond !

 

Valentijnmenu van 9 tot  14 februari - € 110 all in (aperitief, wijnen, waters, koffie of thee)


Exquise hapjes en Lillet la vie en rose
 

Tartaar van Holstein rund - yoghurt - preiolie
 

Skrei - gekonfijte prei - vadouvan - hollandaise
 

Zeebrugse coquilles - champignon - aardappelmousse - truffel
 

Kwartelfilets - eikenzwam - sausje Fine Champagne - boerenkool - taotjo
 

Sweet love dessert
 

Koffie en huisgemaakte zoetjes

 

 

 

Buikspek ’t Meikensvlasvarken gelakt – tomaat – zure room – rode ui – jonge wortel
19€
Huis gemarineerde zalm - dille – citroenmeringue – brioche – gepekelde sjalot – zure room
19€
Holstein tartaar – hangop – preiolie gerookt – salsa tomaat – postelein
21€
Gebakken coquilles - champignon - aardappelmousse - truffel
23€
Skrei - gekonfijte prei - vadouvan - hollandaise
21€
Kwartelfilets - eikenzwam - sausje Fine Champagne - boerenkool - vanille
29€
Ierse rib eye - winterse groentjes - béarnaise saus - verse frietjes
34€
Gebakken Kalfszwezerik – groententuintje – bordelaise – truffelrisotto kroket
35€
Zeetong nr2 gebakken in melkerijboter – groententuintje – aardappelmousseline
35€
Ruisleedse smeus - handgepelde grijze garnalen - gepocheerd eitje
27€
Griet – salsa tomaat,hijiki – pastinaak – garnalensaus – jonge wortel - pomme dauphine
35€
Mango – witte chocolade – meringue – gemarineerde ananas – kokosijs - passievrucht
9€
Assortiment kazen met aangepaste konfijten
13€
Sabayon klassiek met Marsala Cremovo
9€
Huisgemaakt vanille ijs - chocoladesaus Callebaut 811, kletskop
9€
Moelleux van chocolade met huisgemaakt vanille ijs
9€

 

Kindermenu - € 25

Voorgerecht

Bordje met gemarineerde zalm

Bordje met Serrano ham

Gelakt buikspek

Hoofdgerecht

Fishsticks van kabeljauw met lente groentjes

Kipfilet met appelmoes

Balletjes in tomatensaus

Nagerecht

Chocomuis

Vanille ijs met chocoladesaus

Gekarameliseerde appeltjes met vanille ijs en karamel 

 

bordje gemarineerde zalm
7€
bordje Serrano ham
7€
gelakt buikspek
7€
Balletjes in tomatensaus
11€
Kabeljauw fishsticks met groententuintje
11€
Kipfilet met appelmoes
11€
Choco muis
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs
7€
Kinderijsje - huisgemaakt vanilleijs met chocolade
7€

 

 

Lunch Deluxe

 

 

 

 

's middags op ma, do en vr

(Behalve op feestdagen)

Voor-, Hoofdgerecht en dessert

25 €

Ook mogelijk met aangepaste wijnen : 35 €